От ИТН ще бъдат опозиция в случай, че се сформира

...
 От ИТН ще бъдат опозиция в случай, че се сформира
Коментари Харесай

ИТН: Ако няма редовно правителство, приемането на нов бюджет ще е вредно за държавата

 От Има Такъв Народ ще бъдат съпротива при положение, че се образува кабинет от първите две  обединения – ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Това съобщи Тошко Йорданов по време на консултациите при президента Румен Радев.
Прочетете още
Държавният глава похвали партията за триумфа на изборите, защото съгласно него това е съществено достижение и рядко се случва – партия, която един път към този момент е изпаднала от Народното събрание да се върне още веднъж.

„ Ние не сме общоприета политическа партия, ние още веднъж ще се изкачим по стълбата и съм уверен, че ще се разминем на горе с някои партии, които ще слизат ”, съобщи Тошко Йорданов, като добави, че има подозрения по отношение на честността на последните избори.

Относно вероятно държавно управление на първите две обединения, Йорданов съобщи:

„ Ние сме съпротива на тази настройка, в случай че те не престават да се събират ние ще упражним много сериозен надзор по всички равнища на тяхното ръководство. Това което не можем да спрем, ще опитаме да го създадем обществено. Факт е, че би трябвало да се одобряват законите, които да разрешат парите по Плана за възобновяване и резистентност да влязат в България има и такива условия, които би трябвало да предоговорим  с нашите европейски сътрудници ”, съобщи Йорданов.

Според Има Такъв Народ, в случай че няма постоянно държавно управление не би трябвало да се приема нов бюджет.

„ Това са така наречен сватбарски бюджети, с които партиите си вършат пиар и залагат разноски, които не е ясно от къде ще дойдат. Това е нездравословно за страната и по-добре би било да се оправим с сегашния бюджет ”, сподели още Тошко Йорданов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР